AI-utbildning
för företag

En föreläsning i en byrås lokaler. En man (Magnus Dahl) står i bakgrunden och ser fundersam ut. På vit duk projiceras en svart bild med vit text: Questions, Reflection, Other. I förgrunden sitter en grupp ungdomligt klädda människor och lyssnar uppmärksamt.

Webinarium: Kom igång med AI på jobbet

Detta 60 minuter långa inspirerande webinarium ger dig verktygen att skickligt använda ChatGPT och generativ AI i ditt arbete. Snabb och praktisk, kursen fokuserar på handfasta tips och strategier för att boosta din AI-kompetens på kort tid. Perfekt för yrkesverksamma som vill ligga i framkant! Pris: 500 kr/person.

Vi skräddarsyr kurser som passar era behov

KITs AI-utbildningar anpassas för din specifika bransch, arbetsplats eller roll – och ditt teams förkunskaper. Få verktygen du behöver för att navigera AI-landskapets potential och fallgropar.

”Jag avmystifierar AI, ger konkreta verktyg och klarsynta perspektiv. Målet med de här utbildningarna är att hjälpa företag navigera bortom domedagsprofeter och okritiska visionärer, och framåt mot en praktisk, verklighetsanpassad AI-användning i deras dagliga verksamhet.”

 

Magnus Dahl, Creative Director & AI Change Leader på KIT

Nöjda klienter som har gått KIT:s AI-utbildning:

Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra AI-föreläsningar och boka en session för ditt team.

Kontakta oss nu!